Om os

Smykkeuniverset er så stort, skønt og farverigt. Der er utalige dygtige designere og brands på det internationale marked inden for smykker og de har alle deres fortolkning af, hvordan smykker skal se ud. På vores webshop vil vi give kunden den bedste shopping-oplevelse fra start til slut.

 

International webshop for smykker med stærke brands

Kirkegaard Smykker er en international webshop, der sælger nøje udvalgt smykker fra de store internationale brands. Kirkegaard Smykker blev grundlangt i april 2019 af Nadja Kirkegaard og deraf kommer navnet. Hver eneste kunde betyder rigtig meget for os og der er to ting vi vil aldrig gå på kompromis med, nemlig kundeservice og kvalitet af vores produkter.

 

Kundeservice og kvalitetssikring 

Kundeservice er en vigtig del af os, derfor skal alle vores kunder have den allerbedste købsoplevelse hos os. Når det kommer til kvalitet af vores smykker, så bliver hvert eneste smykke vi vælger, nøje undersøgt for fejl, og testet inden vi overhovedet tager den med ind i vores familie. Kun de bedste får lov til at vise sig frem på vores webshop.

 

”Smykker har altid været en stor passion – specielt helt unikke smykker som man ikke ser andre steder. Derfor lægger jeg stor vægt på unikke og farverige designs og kun den bedste kvalitet. Jeg elsker farver og specielt, når det kommer til ædelsten. Derfor tager jeg en del farverige og specielle smykker ind i vores kollektion. Enhver kvinde bør eje et specielt smykke der holder evigt." – Nadja Kirkegaard, indehaver. 

 

Alle smykker som vi udvælger til webshoppen, er i 100 % sterlingsølv 925, 14 karat guld og 18 og 24 karat guldbelagt sølv. Du finder et bredt udvalgt af smykker med både ædelsten, syntetiske sten og diamanter.”

 

Har du spørgsmål?

Hvad enten du har brug for, hjælp med valg af smykker, størrelse, reklamation, retur eller lignende så er du velkommen til at kontakte os og vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe.

 

Håber I får god en shoppelyst på vores webshop!

 

Kærlig Hilsen

Teamet bag Kirkegaard Smykker.