GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

 

 

Generelle oplysninger
Kirkegaard Smykker ApS

CVR-nr. 40345949
Adresse: H.C. Ørsteds Vej 43C, 1879 Frederiksberg C
Mail: info@kirkegaardsmykker.dk

 

Betaling

 

Du kan betale med med følgende kort hos os:  Dankort, VISA, VISA electron, Mastercard, Maestrocard.

Du kan også betale med:

Bank overførsel til Nordea:

Reg.nr.  2279

Konto: 6899 864 172

 

For kontooverførsel fra Sverige bruges følgende informationer

Bank navn: Nordea

Reg.nr. 2279

Konto nr: 6899 864 172

IBAN: DK9020006899864172

Swiftadresse: NDEADKKK

 

Klarnas betalingsmåder (Danmark)

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Faktura: Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmesideHer kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Klarnas betalningsalternativ (Sverige)

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

 

 

Fragt

Vores pakker sendes med Post Nord hvor du selv kan vælge om den skal sendes direkte til din hjem adresse eller en pakkeshop.

 

Priser for forsendelserne:

Alle ordre i Danmark på over 600 kr = gratis fragt.

  

Sverige: Alle ordre =55 DKK

 

 

Alle afsendte varer fra kirkegaardsmykker.dk er forsikret af os. Sender du derimod en vare retur til os, så er det dig selv, der har risikoen, og dig som betaler returportoen. Vi anbefaler derfor vores kunder, alt efter varens værdi, at afsende varer som pakke eller som værdiforsendelse, så der foreligger en kvittering. Er du i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

 

*Varer til en værdi af over 6.000 kr. sendes som værdipakke. Værdipakker skal altid afhentes personligt på posthuset.
Kirkegaard Jewelry ApS kan ikke holdes ansvarlig for registrering af Modtagerflex på adressen.

 

Modtager du dine bestilte varer med defekt eller opbrudt emballage, skal du straks oplyse det til Post Nord. Gem den defekte emballage og kontakt os.

 

 

Fortrydelsesret og Retur

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Du kan benytte returretten, hvis varen er ubrugt. Alle varer skal returneres i original og intakt emballage. Fortrydes købet, tilbagebetales varens værdi ved modtagelse hos os. 
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@kirkegaardsmykker.dk emne: RETUR eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Hvis varen sendes som pakke, er det vigtigt at sende pakken med omdeling, da vi ellers ikke modtager varen. Vi tilbagefører beløbet til  samme kreditkort som varen er købt med.

 

Alle vores varer kan byttes inden for 14 dage. Du skal selv betale returfragten for varer der returneres.

Sender du en vare retur til os, er det dig selv, som har risikoen. Vi anbefaler derfor vores kunder, alt efter varens værdi, at afsende varer som pakke eller som værdiforsendelse, så der foreligger en kvittering. Hvis du vælger at sende varen som pakke, er det vigtigt at pakken bliver sendt med omdeling, da vi ellers ikke modtager den. Er du i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

 

 

Returnering
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten eller pakken bortkomme. 

Husk at sende pakken forsvarligt så den når sikkert frem. Vi anbefalder derfor at du sender pakken i enten den pakkeboks du modtog den i eller lignende pakkeboks. 

 

Du er også velkommen til at returnere dine vare i vores butik Kirkegaard Smykker på H.C. Ørsteds Vej 43C, 1879 Frederiksberg C. Husk at medbringe ordrebekræftelsen, så gør det hele ekpeditionen lettere. Hvis du har mistet din ordre bækreftelse, kan du altid kontakte os på kontakt@kirkegaardsmykker.dk og vi fremsender en ny en til dig. 
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostningerne, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varerne retur.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Kirkegaard Smykker

H.C. Ørsteds Vej 43C

1879 Frederiksberg C

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen med omdeling.

  

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Kirkegaard Smykker

H.C. Ørsteds Vej 43C

1879 Frederiksberg C

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Vi bestræber os på at behandler alle reklametioner hurtigst muligt og max indenfor 5 arbejdsdage efter modtagelsen af varen. 

Husk at anfør tydeligt dine kontakt oplysninger så vi kan komme i kontakt med dig mht. afgørelsen. 

 

Du kan også kommer med reklametionen i vores butik på H.C. Ørsteds Vej 43C, 1879 Frederiksberg C hvor vi står klar til at hjælpe dig. 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Vi videregiver dine oplysninger til Post Nord kan levere din ordre. 

 
Personoplysningerne registreres hos Kirkegaard Jewelry ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Hvem ellers opbevarer oplysningerne:

 

Viabill: Du kan læse mere om deres persondata behandling på deres hjemmeside. Du godkender selv deres betingelse ved oprettelse af betalingsaftalen.

 

Klarna: Du kan læse mere om deres persondata behandling på deres hjemmeside. Du godkender selv deres betingelse ved oprettelse af betalingsaftalen.

 

Scannet: Scannet administrer vores webshop og har ie direkte adgang til alle personlige følsomme oplysninger. Ved brud af sikerhed på deres net bliver Kirkegaard Jewelry kontakt med det samme og systemet bliver lukket ned. Alle kunder bliver kontaktet af Kirkegaard Smykker angående via mail. 

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 
Den dataansvarlige på kirkegaardsmykker.dk er Kirkegaard Jewelry ApS.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@kirkegaardsmykker.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@kirkegaardsmykker.dk emne: KLAGE. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.04.2020

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular