Årets farve for 2020

Oprettet d.

 

Den kendte farveinstitut Pantone har nemlig udpeget årets farve for 2020 og det er ”Classic Blue”.

 

Klassisk blå, uden urenheder og mellemtoner, selvsikker og genial i sin enkelthed. Farven blå symboliserer ro og udholdenhed men den symboliserer også himmel, hav og natur. Symbolikken som i vores dage giver god mening, hvor vi sætter ekstra fokus på vores planet og at passe bedre på den.

 

 

Når det kommer til smykker, så er den klassisk blå farve helt igennem genial. Man finder også utallige kombinationer ud i smykke verden af de blå sten. Safir, Tanzanit, Topaz, Aquamarine, og mange flere. Alle disse sten har sin charme, men skal man virkelig gå efter den klassiske blå farve, så er Safirsten, den der løber med præmien.

Om du sætter den flotte sten i hvidguld eller gult guld, så vil den stadig se utrolig chik og graciøst ud. Den dybe blå farve danner flot kombination med andre ædelsten i klare farver, derfor ser man den tit i kombination med diamanter eller hvide zirkonia sten. Den helt almindelig klassiker her vil være en halo ring i enten gult guld eller hvidguld med flot safir i midten og funklende diamanter omkring.

 

Vil man have en lidt billigere udgave til den smukke safir sten, så kan du med fordel vælge dens ”lille bror” Tanzanite. Denne sten ses oftere i hvidguld, da den har en flot lilla skær som virkelig kommer frem når den bliver sat i hvidguld.

 

Så hvis du skal ud på jagt efter noget der varer ved og i den flotte blå farve, så anbefaler vi helt klart at investere i et smykke med en af disse betagende sten.

 

Du kan se vores stort udvalg på www.kirkegaardsmykker.dk  

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar