Sokolov Smykker

oprettet d.

 

Smykker fra Sokolov er meget populær, ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Først og fremmest skyldes det, at absolut alle præsenterede produkter er af fremragende kvalitet. Hver ornament passerer streng kontrol og opfylder alle standarder i den europæiske standard. Derudover har Sokolov smykker en sikker pasform og er modstandsdygtig overfor forskellige typer deformation. 

 

Fabrikken beskæftiger flere grupper af juvelerer, kunstnere og designere, der laver smykker i overensstemmelse med de nyeste modetrends. På grund af kunstnerens ubegrænsede fantasi skabes en række dekorationer af flotte figurer og usædvanlige farver. I øjeblikket er der mere end 30000 smykker på fabrikken, og mere end 5000000 produkter produceres om året.

Sokolov fremstiller ikke kun guld og sølv smykker med ædelsten, men også smykker med cubic zirconia, forskellige krystaller og emalje. Takket være en speciel rhodium-belægning mørkner Sokolov-smykker ikke, forårsager allergier og ser godt ud som udsøgte smykker til piger og kvinder af enhver alder.

 

Sokolov laver flere forskellige kollektioner om året. Den charmerende samling af Romance kombinerer den gamle emalje teknik med moderne motiver. Finifti er en glat tegning af blomstermotiver med emalje, som skaber en levende billed effekt. Dette er et ægte kunstværk, som elskere af klassikere og romantik sikkert vil nyde. Charmerende øreringe og ringe med halvædelsten og krystaller vil dekorere ethvert outfit.

 

 

Der skal lægges særlig vægt på samlingen kaldet Russe, som afslører de traditionelle russiske motiver, idet man lægger vægt på smykkets originalitet og modernitet. Her kan du finde øreringe og vedhæng med dukker, forskellige fugle, malet med emalje og med flerfarvede cubic zirconier. Massive ringe pryder mønstre af farvet emalje under Gzhel, Khokhloma og Zhostovo maleri. Broche og øreringe med realistiske bær af blåbær, bjergaske og stikkelsbær er slående skønhed, med deres hjælp kan du skabe helt usædvanlige billeder.

 

Hvad siger kunden om vores smykker? Tilbagemelding fra vores kunder for det meste kun positivt. Først og fremmest fejrer piger rimelige priser og fremragende kvalitetsprodukter. Derudover kan du altid vælge dekorationer af stilfuldt eller usædvanligt design, som i andre firmaer er et stort problem, da produkterne ofte er af samme type og ikke har noget at skærpe deres opmærksomhed. Også kunderne noterer sig, at Sokolov smykker har en rhodium belægning, der ikke mørkner, er ikke dækket af blomst og slet ikke med tiden. Mange piger taler om at købe smykker med emalje. Det bemærkes, at belægningen er resistent, lyse og lige små detaljer trækkes meget omhyggeligt. Derudover noterer kunderne den fremragende kvalitet i øreringene, hovedsagelig en engelsk lås, som ikke kun er pålidelig, men også praktisk ved at bruge produkter.

 

 

Hop ind i vores shop og lad dig inspirere og find din favorit. 

 


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar