GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 999,-
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
WORLD WIDE SHIPPING
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Bestillingsvare

Vores bestillingsvarer bliver produceret i hånden ud fra færdige støbeformer. Alle sten bliver sat ind i hånden og kontrolleret derefter.

 

Du kan vælger at få dit smykke fremstillet i det guld du ønsker, nemlig 14 karat hvid - , gul - eller rosaguld. Som standart bliver smykket fremstillet i gul 14 karat guld og ønsker man at have det fremstillet i hvid eller rosaguld, så skal man huske at give os besked ved bestilling i kommentar til forsendelsen. På enkelte smykker er der også forskellige størrelse på diamanter der kan vælges. Vi gør opmærksom på at kvaliteten på sten forbliver den samme som anført i beskrivelsen og det er kun størrelsen der varierer. Alle vores diamanter er konflikfrie og bliver købt at vores guldsmed hos certificerede diamantforhandler. 

 

Den samlede produktionstid er på ca. op til 2 uger alt efter hvilket smykker det er.

 

Vi stræber selvfølgelig efter at dit smykke ankommer inden for det angivne tid, skulle der dog imod forventninger opstå forsinkelser, bliver du hurtigt informeret derom. Der skal forventes lidt længere leverings tid under Black Friday og Jule handel. Derfor hvis du skal have din gave til tiden, vil vi anbefalde at du bestille den i god tid. 

 

Så vidt muligt vil vi løbende få bestillingsvarer i vores fysisk butik på Frederiksberg, så du har mulighed for at komme forbi og se smykket i virkligheden og har vi den på lager i butikken, så kan du også få den med med det samme. Da vi får begrænset antal af disse varer hjem, så ryder de også hurtigt fra vores hylder. 

 

Husk selv om det er en bestillingsvarer så har du selvfølgelig stadig 14 dags returret. 

 

Returret bortfalder, hvis du får fremstillet smykket efter specielle ønsker som ikke i forvejen findes på vores webshop eller i butikken.